Vrijdag 29 September

Aanvang 20:30 tot 1:00 uur
Tent open 20:00 uur

AlpenpartY, Zoete klanken vanaf de groene Alpen Wiese

AlpenpartY, de allernieuwste spitzenband is afkomstig uit de omgeving Nettetal (net aan Duitse kant van de grens met Nederland). Spitzenband AlpenpartY laat je tijdens hun optreden genieten van de mooiste klanken uit de toppen van het Alpen berglandschap en geeft je met hun zoete klanken direct het gevoel alsof je zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

AlpenpartY, één groot Alpenspektakel

AlpenpartY bestaat uit 11 enthousiaste en semi-professionele muzikanten, stuk voor stuk geboren en getogen in de hoge toppen en groene wiese van het Alpengebergte. Zij weten als geen ander hoe ze van jou feest één groot Alpenspektakel kunnen maken!
Spitzenband AlpenpartY

AlpenpartY, allertollste nummers uit de Duitse charts

Al bij het horen van de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken weet Spitzenband AlpenpartY tijdens het Oktoberfest Stimmung te brengen met de allertollste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, je bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! Spitzenband AlpenpartY wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsintallatie.
U bent bij deze gewaarschuwd voor sehr viel AlpenpartY plezier!

Website van Alpenparty

Die Supertolle Schlager Schwestern

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Rosamunde’ of meedeinend op ‘Du’, maar ook rockend op ’99 Luftballons’ en headbangend op ‘Wunderbar’ of ‘Skandall im Sperbezirk’ zijn deze dames van alle Duitstalige markten thuis. Gaby und Carina Coburg zijn twee Powerfrauen uit Beieren. Ze zingen de bekendste schlagers en brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit. En ze feesten erop los wat heel aanstekelijk werkt! Uiteraard zingen Die Supertolle live en tweestemmig.

Deze act is een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer!

Website van Die Supertolle Schlager Schwestern

DJ Timmie Tirol

Oepsie Angela, was ist’n das da??
In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER (een torentje compleet met draaitafels en verlichting)
verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich&grosses Fest’ te gaan bouwen. Vlaggetjes, ballonnen en confettishooters helpen hem daarbij:-)

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is inmiddels een zeeeer druk bezet artiest en een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Kartoffelsalat’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij.

Tijdens de Meet&Greet na afloop van het optreden van deze OktoberfeestDJ bestaat de mogelijkheid om een handtekening te bemachtigen of om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan.

Website van DJ Timmie

BESTEL HIER JE TICKETS