Zaterdag 29 September 2018

Aanvang 20:30 tot 1:00 uur Tent open 20:00 uur Ticket in de voorverkoop € 10,00 aan de tent € 15,00

Papa Di Grazzi.

Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes.

Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen w.o. een superscherpe 6 mm Led Wall, superdeluxe geluid en een licht systeem die je elders in Nederland amper bij Top 100 bands tegen zult komen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ,, u vraagt wij spelen ” momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

De Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers.

Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repetoire.

Tijdens het EK en WK voetbal treden de D!kdakkers zowel in binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte feestact. Een optreden van de D!kdakkers is een feest voor jong & oud!

DJ Jeroen Gras

Hij is gezellig, altijd goed gemutst en weet als geen ander het publiek aan te voelen en de sfeer te bepalen. Naast zijn zeer ruime platenkeuze beschikt hij (door zijn jarenlange ervaring) over mixing skills die veel mensen zullen doen verwonderen. Zo ga je uit je dak op een classic 70’s plaat en even later sta je zonder dat je het door hebt te dansen op een hitje van nu. En huh wat? Sta je nu al weer te springen op een van je favoriete rock platen? Het antwoord op je vraag is JA!

BESTEL HIER JE TICKETS